Wie zijn wij?

Geschiedenis
Swart installatietechniek bv is zo’n 80 jaar geleden opgericht door de heer J.H. Swart aan de Regulierdwarsstraat in Amsterdam. Destijds gestart onder de naam J.H. Swart & co en inmiddels een begrip in Amsterdam als een baken in de haven. In 2010 zijn we verhuisd naar een groter gebouw aan de Rigakade om verdere groei te kunnen realiseren. Vanaf 2011 hebben we onze naam gewijzigd in swart installatietechniek bv om beter te kunnen aansluiten bij onze huidige kernactiviteiten.

Kwaliteit in techniek, aandacht en vertrouwen vormen voor ons de basis. Swart installatietechniek bv is een specialist in het uitvoeren van (complexe) projecten op maat. Van advies over het ontwerp tot realisatie en beheer: uw installatieproject is bij ons in goede handen.
Wij realiseren zeer uiteenlopende projecten voor onze opdrachtgevers. Onze opdrachten vinden hoofdzakelijk plaats in scholen, kantoren, winkels, utiliteit, industrie, (semi)overheid en bij netbeheerders van elektriciteit en gas.

Succes maak je samen
In het gehele proces van ontwerp tot realisatie staat de samenwerking tussen u en ons centraal. Wij zoeken steeds de match tussen mens en techniek. U heeft bij ons een vaste contactpersoon, waardoor de communicatielijnen kort zijn.
Bij aanvang van het project stemmen we met u af wat u wilt realiseren. Tussentijds hebben we regelmatig contact om de voortgang te bewaken. Zo zorgen we er samen voor dat u het gewenste resultaat krijgt opgeleverd.

Kwaliteit in techniek
Ons team bestaat uit goed opgeleide medewerkers, die deskundig en vakbekwaam zijn. Om dit op maximaal niveau te houden, investeren we veel in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. De kennis en ervaring die wij tijdens de verschillende projecten opdoen, delen we met elkaar. Medewerkers volgen interne opleidingen en krijgen instructies van specialisten, bijvoorbeeld op het gebied van communicatie, veiligheid en de nieuwste (technische) ontwikkelingen. Speciaal hiervoor hebben we in eigen huis een instructielokaal ingericht om de kwaliteit in techniek te waarborgen.

Zo kunnen we in uw project moderne technieken en materialen toepassen met goedgekeurde gereedschappen volgens de KOMO Certificeringen van de BRL 6000. Swart installatietechniek bv is VCA gecertificeerd en onze mensen zijn BEI en VIAG gecertificeerd. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Uneto-VNI en hanteren we de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven (ALIB 2007).

Samen met u maken we uw project tot een succes!