Even kennismaken: Monique Schröder

Even kennismaken: Monique Schröder
2 maart 2020 JS

Administratief medewerker Monique (23): “Veel mensen denken dat mijn functie saai is, maar mijn werk is juist heel afwisselend!”

Even kennismaken met Monique Schröder (23). Monique werkt sinds september 2019 bij Swart Installatietechniek. Kort daarvoor slaagde ze voor haar opleiding Management Assistent. “Al direct tijdens mijn sollicitatiegesprek kwam de hechtheid van het team naar voren.”

Heel gevarieerd
“We werken in een klein team”, vervolgt Monique. “Je hebt daardoor heel makkelijk contact met elkaar.” Monique is administratief medewerker. “Ik neem de telefoon aan, maak afspraken met bewoners voor een bezoek van één van onze monteurs, verwerk mails, et cetera.”

“Veel mensen denken: ‘administratief medewerker’, pff, dat is toch saai? En telefoontjes aannemen, dat kan toch iedereen? Maar dat is echt een misverstand.” Ze legt uit: “Om te beginnen is mijn werk juist heel gevarieerd. Ik spreek veel verschillende mensen uit allerlei verschillende hoeken. Daarbij is het ook uitdagend en verantwoordelijk: ik krijg informatie door en moet dat goed noteren en doorgeven. Als ik daar een fout in maak, komt het niet goed aan bij de andere partij.”

5 december
Eén van de hoogtepunten sinds de start van haar baan, was naar eigen zeggen de relatiedag – traditioneel op 5 december. “Die dag komen er altijd allerlei samenwerkingspartners naar ons kantoor. Dit was natuurlijk mijn eerste relatiedag en dat was heel tof – een gezicht zien bij de mensen die je zo vaak spreekt. Zo van: ‘oh, dié zit er dus aan de andere kant van de lijn!’. Leuk om daar nu een beeld bij te hebben.”

Groei
Monique zit goed op haar plek bij Swart. “Swart is een bedrijf waar je veel kunt leren”, zegt ze. “Het geeft je de mogelijkheid om te groeien en gúnt je die groei ook echt. Opleiding staat hoog in het vaandel en het bedrijf motiveert je om je verantwoordelijkheden uit te breiden. Ja, ik werk hier met veel plezier.”

Download onze kalender!