Werkzaamheden Liander

Meter wisseling

Waarschijnlijk heeft u onlangs een brief ontvangen waarin Swart Amsterdam meldt, in opdracht van Liander uw gas- en elektriciteitsmeter te vervangen voor slimme meters. Liander biedt deze werkzaamheden kosteloos aan, lees hier verder.

Heeft u of uw vertegenwoordiger zelf een aanvraag ingediend via liander mijnaansluiting.nl. Hiervoor dient u het tabblad ‘gereedmelding’ (hierboven) te openen

De werkzaamheden zullen als volgt gaan:

Voor het inplannen van de werkzaamheden hebben wij uw gegevens nodig. Wij hebben daarom een brief achtergelaten met de vraag om contact op te nemen. Dit kan via het contactformulier op deze pagina, email of telefoon.

Na ontvangst van alle benodigde gegevens zullen wij dan contact opnemen met u om een datum te zoeken voor de werkzaamheden. Het is belangrijk dat u op deze dag aanwezig bent.

De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd op een doordeweekse dag vanaf 08:00. Aan het eind van de dag is uw woning weer voorzien van gas en elektriciteit. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door onze monteurs welke zich desgewenst kunnen legitimeren.

Graag horen we na afloop uw ervaringen met Swart Amsterdam.

Naast het contactformulier is Swart Amsterdam ook op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur telefonisch via 020 – 218 44 90 te bereiken.

Stuurt u liever een mail, dan kan dit naar:  liander@swartamsterdam.nl.

  Dhr.Mevr.Overig.

  Gereedmelding

  Hebt u een aanvraag ingediend bij Liander en zijn uw voorbereidingen gereed, lees dan verder.

  Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, hebben wij meer informatie van u nodig om uw aanvraag verder in behandeling te kunnen nemen.
  Ook verwachten wij dat bepaalde werkzaamheden al zijn uitgevoerd voordat wij de Liander werkzaamheden komen uitvoeren. Hieronder ziet u het “gereedmelding formulier” waarin wij aangeven welke informatie wij van u moeten ontvangen om zo uw aanvraag uit te kunnen voeren.

  Buren en medebewoners in gestapelde bouw.
  Om uw werkzaamheden uit te kunnen voeren kan het zijn dat ook uw buren hierbij betrokken zijn. Wanneer dit het geval is, zullen wij u zo spoedig mogelijk hiervan op de hoogte stellen en uitleggen wat dit inhoudt.

  Uitvoeringsdatum.
  Wanneer er een vaste uitvoeringsdatum is overeengekomen, kan deze datum niet meer gewijzigd worden. Dit heeft voornamelijk te maken met vergunningen en buren die ook aanwezig moeten zijn om de werkzaamheden uit te kunnen voeren.

  Wensdatum
  Vooruitlopend op de uitvoering vragen wij u ons een wensweek door te geven voor uitvoering. Deze kunt u door middel van ‘reply’ met deze mail terugsturen.

  Wanneer de werkzaamheden op de dag van uitvoering niet uitgevoerd kunnen worden door uw toedoen (bijvoorbeeld niet aanwezig/mantelbuizen niet aangelegd/bouwkundige aanpassingen gedaan) zullen de kosten hiervoor bij u in rekening worden gebracht.

  Foto’s situatie
  Om een goed beeld te hebben voor de planning, ontvangen wij graag foto’s (vanaf diverse kanten gefotografeerd) van de oude en de nieuwe situatie.

  Gereedmelding
  Wij vragen u het gereedmelding formulier in te vullen, en samen met de fotos hiernaast te uploaden en te versturen.

  Download het formulier hier: Gereedmelding formulier Swart

   Dhr.Mevr.Overig.
   Download onze kalender!