Over Swart

Hallo. Wij zijn Swart.
Opgericht in 1933 – Amsterdam

Swart Amsterdam is in 1933 opgericht door de heer J.H. Swart aan de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam. Toen als loodgietersbedrijf onder de naam J.H. Swart & co. Na een bedrijfsovername kon J.H. Swart & co vanaf de jaren 50 loodgieterswerk én elektrawerk aanbieden. Swart is een begrip in Amsterdam als een baken in de haven.

In 2010 zijn we verhuisd naar de Rigakade: een groter gebouw om verder te groeien. Om beter aan te sluiten bij het werk is onze naam sinds 2011 Swart Amsterdam. Met vele jaren ervaring zijn wij specialist in het uitvoeren van complexe projecten op maat. Van advies over het ontwerp tot realisatie en beheer: uw installatieproject is bij ons in goede handen.

Een begrip in én om Amsterdam.

Een begrip in én om Amsterdam. In de afgelopen jaren hebben wij uiteenlopende projecten voor en met onze opdrachtgevers mogen doen. In scholen, kantoren, winkels, utiliteit, industrie, bij de (semi)overheid en netbeheerders van elektriciteit en gas. Bij aanvang van ieder project stemmen we af wat de opdrachtgever wil realiseren. Tussentijds hebben we regelmatig contact om de voortgang te bewaken. Zo zorgen we er samen voor dat het gewenste resultaat wordt geleverd. In het gehele proces van ontwerp tot realisatie staat de samenwerking centraal. Bekijk hier welke projecten we de laatste jaren hebben gedaan.

Zin in de toekomst.

In de toekomst zullen wij ons als Swart Amsterdam blijven inzetten om uw projecten op een duurzame wijze uit te voeren. Wij zijn al 90 jaar een begrip in Amsterdam en dit zullen wij de komende jaren doorzetten én uitbreiden. De energietransitie biedt kansen en uitdagingen voor ons. Als Swart Amsterdam gaan we met plezier de toekomst in!

Ook zullen wij door blijven gaan met het opleiden van onze werknemers, en het blijven verbeteren van de arbeidsomstandigheden. Niets is zo belangrijk als werknemers die met passie, kennis en geluk aan het werk zijn. Hierdoor zullen wij, net als de afgelopen 90 jaar ook in de toekomst graag uw partner zijn.

90 jaar écht amsterdams
Wij geven energie aan Amsterdam
Vorige slide
Volgende slide

Waar ben je naar op zoek?