90 jaar écht amsterdams
Wij geven energie aan Amsterdam
Vorige slide
Volgende slide

Veiligheid voorop

Bij Swart staat veiligheid áltijd voorop. Wij dragen daarom natuurlijk de zorg dat al onze monteurs gecertificeerd zijn.

Elke uitdaging

Geen klus is voor ons te gek. Met meer dan 90 jaar ervaring en een breed scala aan gespecialiseerde partners weten wij elk project tot een succes te brengen.

Duurzaamheid

Swart probeert al zijn werkzaamheden zo duurzaam mogelijk uit te voeren. Voor klant, personeel en milieu, want duurzaamheid is voor ons allemaal.

Swart Energietechniek

Kwaliteit in techniek, aandacht en vertrouwen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat is de basis waar Swart Amsterdam op drijft. Onze mensen willen hun vakmanschap inzetten om voor u een doelmatige installatie aan te leggen en te onderhouden. Zo kunt u erop vertrouwen, dat de systemen zijn afgestemd op uw wensen en optimaal en veilig werken.

Swart Energietechniek is gespecialiseerd in diverse werkzaamheden op het gebied van infratechniek, distributiesystemen, duurzame energietransitie, smart grid en gaswerkzaamheden.

Met ons team van enthousiaste mensen zetten wij ons in om de wensen van onze opdrachtgevers naar volle tevredenheid te realiseren met hoge kwaliteit van techniek en persoonlijke aandacht.

“Onze jarenlange samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een goede relatie.”

NIEUWS

4,000

Aantal DWA’s per jaar

3

Jaar beste aannemer Liander

3,000

+ Meters gewisseld per jaar

Waar ben je naar op zoek?