Werken bij Swart

Handen uit de mouwen. Zó geven wij energie aan Amsterdam.

Kwaliteit in techniek, aandacht en vertrouwen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat is de basis waar Swart installatietechniek op drijft. We zijn een specialist in het uitvoeren van (complexe) projecten op maat. Van advies over het ontwerp tot realisatie en beheer.
Met ons team van enthousiaste mensen zetten wij ons in om de wensen van onze opdrachtgevers naar volle tevredenheid te realiseren met hoge kwaliteit van techniek en persoonlijke aandacht.

Doorgroeien

Ons team bestaat uit goed opgeleide en vakbekwame medewerkers, die technische en soms creatieve oplossingen voor opdrachtgevers bedenken. We volgen opleidingen en leren van elkaar. Zo kunnen wij ons steeds verder ontwikkelen en doorgroeien.

Techniek

Onze mensen willen hun vakmanschap inzetten om voor klanten een doelmatige installatie aan te leggen en te onderhouden. Zo kunnen onze klanten erop vertrouwen, dat de systemen zijn afgestemd op hun wensen en optimaal en veilig werken.

Collega’s

Succes maak je samen. Als collega’s zijn we een hecht team. Onderling zijn we weliswaar verschillend, maar we zijn allemaal heel gemotiveerd. En samen zijn we ‘allround’.

Open sollicitatie?

Upload hier je CV

Waar ben je naar op zoek?