Certificeringen

Certificeringen

Swart Amsterdam gaat altijd voor het meest duurzame resultaat, zowel voor uw installatie als onze monteurs. Daarom laat Swart Amsterdam zich keuren voor alle relevante normeringen en blijven wij kritisch naar onszelf kijken.

Hiermee willen wij vanuit onze organisatie laten zien dat wij doen wat we zeggen en bewijzen dat we begaan zijn met het welzijn van onze mensen en onze omgeving.

Hierdoor is Swart een begrip in én buiten Amsterdam.

Een overzicht van onze certificering

BRL SIKB 7000

Omdat een deel van ons werkgebied in de energietechniek moet worden uitgevoerd in vervuilde grond, volgen wij de protocollen en regels vastgelegd in de BRL SIKB 7000.

Voor meer informatie, klik hier.

InstallQ

Middels deze certificering laten we aan onze opdrachtgevers zien dat we alle ervaring hebben in het werk, adequaat opgeleide mensen hebben en dat de kwaliteit met regelmaat gecontroleerd word.

Voor meer informatie, klik hier.

VCA**

Het VCA veiligheidssysteem heeft tot doel de beheersing van de veiligheidsstructuren binnen de organisatie een onderdeel te maken van de bedrijfsvoering.

Voor meer informatie, klik hier.

VIAG

VIAG staat voor Veiligheidsinstructie Aardgas. In de VIAG staan veiligheidsprocedures voor het veilig werken aan en in nabijheid van hoge- en lage-drukaardgasnetten, aardgasleidingnetwerken en aardgasinstallaties.

Voor meer informatie, klik hier.

BEI

BEI staat voor Bedrijfsvoering Elektrische Installaties. In de BEI staan veiligheidsprocedures voor het werken aan en in nabijheid van elektrische installaties.

Voor meer informatie, klik hier.

STIPEL

Om eenheid te creëren in de toepassing van veiligheidsregelgeving in de elektro- en gastechniek, nam Stipel, Stichting Persoonscertificatie Energietechniek, een paar jaar geleden het initiatief om in Nederland een eenduidig systeem op te zetten.

Voor meer informatie, klik hier.

ISO 9001:2015

Swart Amsterdam heeft de ISO9001 als een soort paraplu boven de andere certificering hangen. Alle management tools worden geregeld via dit certificaat.

Voor meer informatie, klik hier.

CO2 Bewust niv. 3

Dit certificaat, ook bekend als de CO2-prestatieladder, is een norm dat als uiteindelijk doel heeft bedrijven CO2 te laten reduceren.

Voor het overzicht van onze factsheets CO2, klik hier.

CKB

CKB is opgericht met het doel de kwaliteit, veiligheid, milieuzorg en arbeidsomstandigheden van de buizen- en kabellegbedrijven middels certificatie van beheerssystemen te bevorderen.

Voor meer informatie klik hier.

BLEI

Bij een praktijkwerkplaatsen kan een student praktijk ervaring opdoen, bij Swart is mogelijk voor Gasdistributie en laagspanningsdistributie discipline. In een praktijkwerkplaats kan een student onder vakkundige begeleiding een praktische vaardigheid oefenen. Wanneer ze de vaardigheden voldoende beheersen, kunnen ze namens het bedrijf werkzaamheden uitvoeren.

Voor meer informatie, klik hier.

Waar ben je naar op zoek?