Crisis in Oekraïne: Swart steunt groep mannen in hun reis naar de Poolse grens

De crisis in Oekraïne grijpt iedereen aan, zo ook Swart. Met heel veel liefde en support hebben wij dan ook een bus beschikbaar gesteld en een financiële bijdrage geleverd aan een groep van acht mannen die met vier bussen en vier aanhangers vol babyspullen en dierenspullen naar de grens van Polen met Oekraïne is gereden. Robin is één van de mannen en vertelt, terwijl hij nog in de auto zit terug naar Nederland, over de trip:

“Wat een bijzondere ervaring! Na een reis van ruim 15 uur bereikten we dinsdagavond de eerste locatie. Dit was een sporthal die nu wordt gebruikt als opslagplek. Hier hebben we heel veel babyspullen naartoe gebracht, zoals voeding, luiers en hygiëneproducten. Daarna zijn we naar een opslagplaats van Animal Rescue Polen gereden. Daar hebben we zo’n 7500 kilo dierenvoer afgeleverd.

Op beide opslagplekken werken vrijwilligers keihard om alles in goede banen te leiden. Ze waren mega blij met onze donaties en dat we helemaal uit Nederland waren gekomen om het te brengen.

Tekst gaat verder onder de foto.

Wat me altijd bij zal blijven, is dat het heel goed voelt om zoiets te kunnen betekenen voor mens en dier. En dat je samen heel veel voor elkaar kunt krijgen! De dankbaarheid was heel groot. En over dankbaarheid gesproken: de sponsoring van Swart maakte het mede mogelijk om deze reis te maken.”

Steentje bijdragen
Vanuit Swart zijn we blij dat we een steentje hebben kunnen bijdragen aan deze reis. Dit soort initiatieven worden door ons enorm gesteund en we zijn namens ons hele team dankbaar dat we dit kunnen doen. Ook danken wij Robin en de andere mannen natuurlijk voor hun ongelooflijke inzet.

Bekijk ook

Waar ben je naar op zoek?