Jesse (monteur): “Soms ben je nog tot laat op het werk, gewoon, omdat het zo goed is met elkaar”

Jesse (monteur): “Soms ben je nog tot laat op het werk, gewoon, omdat het zo goed is met elkaar”
19 maart 2021 JS
In SWART


Even voorstellen: Jesse Hoeksma, 23 jaar en in dienst als monteur (installaties). “Ik loop al sinds 2014 bij Swart. Eerst via een detacheringsbureau, maar inmiddels in dienst – met heel veel plezier!”

“’s Ochtends rijd ik eerst naar de zaak”, begint Jesse. “Dan pak ik m’n spullen en ga ik naar de klus. Een dag van tevoren heb ik dan al gezien waar ik naartoe moet.” Hij vervolgt: “De leukste klus tot nu toe, vond ik de werkzaamheden in de Metselaarskas in ARTIS, waar we met het hele team op vrijwillige basis bij hebben geholpen.”

“Het is sowieso altijd heel gezellig onderling met het team. Soms ben je nog tot laat op het werk, gewoon, omdat het zo goed is met elkaar. Ook tijdens de werkzaamheden kun je elkaar altijd bellen voor hulp.”

Kansen en mogelijkheden
Jesse vertelt ook enthousiast over kansen en mogelijkheden binnen het bedrijf. “Er is heel veel ruimte voor opleiding, bijvoorbeeld. We hebben zelfs een eigen leslokaal om handelingen voor examens te kunnen oefenen. Je mag altijd met een voorstel komen qua zakelijke of persoonlijke ontwikkeling. Dan wordt er gekeken of de opleiding inderdaad bij je past.”

Ja, met veel plezier gaat Jesse naar zijn werk, al bijna zeven jaar lang. “Ik zie mezelf dit werk voorlopig ook nog wel doen. Ik zit hier goed op mijn plek.”

Download onze kalender!